Cart 0

Bloggersevent Antwerpen 21 MAY 2017

Michèle Thissen

Op zondag 21 mei 2017 organiseerde Stravagante een bloggersevent te Antwerpen. Dit bloggersevent ging door in de Foodbar Cordoba (Napoleonkaai 1, Antwerpen) met een mooi uitzicht op het MAS. Het is een foodbar die ontbijt en lunch aanbiedt en hiervan mochten de bloggers zeker proeven! Die dag draaide rond fashion, beauty, make-up & FOOD uiteraard!

Jadise, het exclusieve handtassenmerk uit Italië was de fashion partner van het evenement. Michele Thissen, eigenares van PR, communicatie en eventbureau Stravagante is distributeur in de Benelux van deze handtassenlijn. De aanwezigheid van de bloggers werden beloond want wij gaven die dag een handtas weg naar keuze! www.jadise.be

Make-up van Cent Pur Cent was die dag ook aanwezig Niet een zoveelste nieuwe marktrage, maar langdurige opmaak en verzorging in één! De focus van CENT PUR CENT ligt op feeling good, feeling healthy & feeling happy! Een vrouw wil toch niets liever dan zowel een verzorgend als een opgemaakt effect? En vooral de zekerheid van natuurlijke schoonheid. Elk huidtype geniet van onze 100% pure minerale make-up! Cent Pur Cent is een Belgisch make-up merk gelanceerd door de Hasseltse topvisagiste Caroline Rigo. Zij zorgden voor make-up touch ups. 

Onze beauty partner was BeautyCenter de Studio. Bij dit schoonheidssalon kan je terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorgingen en massages. Maar BeautyCenter de Studio kwam naar het event met een nieuwe trend: micro-blading! De bloggers konden een behandeling micro-blading winnen!  
Wij bedanken onze partners voor samenwerken aan dit bloggersevent! 

Meer info of wenst u uw onderneming/ product en of dienst graag te presenteren op één van onze volgende blogevents?  

Mail naar michele@aprimavista.be of marketing@stravagante.beOlder Post